ALLTEC 60 High Sensitiv Allergentest Forstør

ALLTEC 60 High Sensitiv Allergentest

Læs mere nedenfor eller i databladene

3M™ Clean-Trace™ Proteinsvaber til overfladekontrol (Allergen) ALLTEC60 er en hurtig, enkel og pålidelig måde til at påvise allergener på overflader og foretage effektiv overvågning af rengøringen.

Flere detaljer

Yderligere information

Detaljer
  • Påviser så lidt som 3 µg protein på overflader i vanskeligt tilgængelige områder.
  • Et værktøj til at vurdere og forbedre de hygiejniske forhold.
  • Visuel aflæsning af farveforandring indikerer niveauet af rengøringen.
  • Real-time resultater muliggør umiddelbare korrigerende tiltag.
  • Valideret til en række allergene proteiner, inklusiv æg, mælk, gluten, soya, peanutt, mandel og boghvede.

En hurtig og enkel måde at tjekke om rengøringen er blevet udført efter standarden ved hjælp af proteinpåvisning. Med Digital varmeblok V120 kan man aflæse nøjagtige resultater i løbet af 15 minutter på 3M™ Clean-Trace™ swab til overfladeprotein (Allergen).
Ved at sammenligne farven på opløsningen i bunden af swaben, med etiketten, kan brugeren enkelt tolke tilstedeværelsen af allergener.

3M™ Clean-Trace™ Protein (Allergen) swab til overflader ALLTEC60 er valideret til en række allergene proteiner, inklusiv æg, mælk, gluten, soya, peanut, mandler og boghvede. Opbevaring på køl er ikke nødvendig, da den kan opbevares ved stuetemperatur (25°C eller 77°F). Denne let anvendelige test kræver minimal oplæring. Kun beregnet til industriel brug. Med dette unikke svab-klik-læs format og den let aflæselige teknologi med farveændring, er dette en enkel metode til at tjekke om proteinrester er fjernet efter rengøring. Resultaterne er semikvantitative med fire mulige farvetolkninger. Jo hurtige testen bliver lilla og jo stærkere farveændring, jo højere grad af forurening på overfladen.

Rengøring på højere niveau: Med 3M™ Clean-Trace™ Protein (Allergen) testsvaber til overflade ALLTEC60, er det i løbet af 15 minutter enkelt at overvåge allergener på overflader og i områder der er vanskelige at nå. Med hurtig påvisning og bekræftelse kan korrigerende tiltag sættes igang umiddelbart.

En visuel aflæsning af farveændring viser graden af renhed for så lidt som 3µg af allergener på overflader og i opløsninger. Ingen instrumentering er nødvendig for at tolke prøveresultatene.

Produktet kan bruges med minimal træning, og kan let integreres med HACCP programmer til at overvåge effektiviteten af rengøringen. Med sin brugervenlighed, pålidelig påvisning og de hurtige visuelle resultater viser den personalet vigtigheden af rengøring.

Download