3M Clean Trace LM1

Læs mere nedenfor eller i databladene

NY!!    3M™ Clean-Trace™ system til hygiejnemonitorering og -kontrol

  • Re-designet for at sikre større præcision og nøjagtighed
  • Nem at bruge og giver hurtige resultater
  • Robust til brug i produktionsmiljøet

Flere detaljer

Yderligere information

Mød den nye vagt på linjen! Når det gælder hygiejnemonitorering, er der meget på spil – og nøjagtig information er altafgørende.

3M™ Clean-Trace™ luminometer er et enkelt, hurtigt og pålideligt håndholdt diagnosticeringsværktøj til at kontrollere effektiviteten af rengøring samt indsamle, opbevare og håndtere data til senere analyse.

3M™ Clean-Trace™ system til hygiejnemonitorering og -kontrol giver fagfolk inden fødevareindustrien et komplet system af produkter bestående af en håndholdt luminometerenhed, kompatible test og en effektiv ny softwareplatform til at kontrollere på få sekunder, om overflader er rengjort effektivt, hvilket giver mulighed for at træffe bedre beslutninger og være forberedt på kontroleftersyn.

Men ikke alle systemer er ens. Hold hygiejnen i top med 3M™ Clean-Trace™ systemet til hygiejnemonitorering og -kontrol, der nu fås i en ny og endnu mere pålidelig udgave.

-Systemet hjælper dig med hurtigt at blive klar til at bestå audits.
-Det er udviklet til at give dig ro i sindet med større nøjagtighed og banebrydende teknologi.
-Systemet leveres komplet med luminometer og software
-Effektiv. Fleksibel. Uundværlig.

Det omdesignede 3M™ Clean-Trace™ luminometeret har fået et mere brugervenligt design, der hurtigere giver svar og let kan betjenes med én hånd. Det ergonomiske design gør det enkelt at foretage tests og minimerer behovet for træning. Og med en højere grad af repeterbarhed og lavere variabilitet får du nøjagtige resultater, du kan stole på.

3M™ Clean-Trace™ luminometer leveres med 3M™ Clean-Trace™ system til hygiejnemonitorering og -kontrol med et nyligt omdesignet kontrolpanel, hvor du hurtigt og nemt kan oprette, gemme og redigere rapporter. Softwaren omdanner data til information, så du kan identificere dybereliggende årsager og skride til handling hurtigt.

Med det nye design er det blevet endnu mere brugervenligt og intuitivt og understøtter nu trådløse funktioner og netværksforbindelse. Lad dataene arbejde for dig, så du kan identificere tendenser på arbejdspladsen, opnå øget produktivitet og skabe merværdi i processen.