3M Clean-Trace Positiv kontrol til overflade ATP10

3M Clean-Trace Positiv kontrol til overflade ATP10

  • Giver brugeren en ideel og praktisk metode til a sikre at alle komponenter som anvendes til analysen fungerer korrekt.
  • Sikrer at brugeren benytter rigtig metode.
  • Demonstrerer tiltag ved rettidig omhu.
Varenummer (SKU): ATP10 Kategorier: , ,

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

Detaljer
  • Giver brugeren en ideel og praktisk metode til at sikre at alle komponenter som anvendes til analysen fungerer korrekt.

Målingen af standard koncentration af adenosintrifosfat (ATP) eller protein af 3M™ Clean-Trace™ overfladetest bruges som en verificering af reagens- og/eller instrument funktion.

Testkittet indeholder 10 plastrør med reagenser klare til brug. Hvert reagensrør indeholder 3.0 ng eller 5 x10-12 mol ATP og 1 mg protein (Bovine Serum Albumin). En fugtet svaber bruges til at svabre ATP/Protein tabletten og indersiden af glasset på 3M™ Clean-Trace™ overflade positiv kontrol.

Clean-Trace overfladetest aktiveres og målingen udføres som beskrevet i instruktionen. Resultatet man får bør være over et bestemt niveau (10.000 RLU) hvilket indikerer at begge reagenserne, og (i tilfælde af ATP test) at instrumentet bliver anvendt korrekt. Produktets unikke udformning giver brugeren en ideel og praktisk metode til at sikre at alle komponenter som anvendes til analysen fungerer rigtigt, og at operatøren bruger den rigtige metode.

Titel

Go to Top