3M Environmental Scrub Sampler Stick

  • 3M Environmental Scrub Sampler Stick er et Flerlags ikke-vævet kompositmateriale bevarer integriteten, ved prøveudtagning af ujævne områder og scrub dot-teknologi bryder biofilm og forbedrer prøvetagning
  • Stick er metaldetekterbar og har en brugervenlig 1-trins vridningsmekanisme til vridning
  • 3M ™ Wide Spectrum Neutralizer er formuleret til effektivt at neutralisere almindelige desinfektionsmidler og er designet til at være kompatibel med 3M ™ Petrifilm ™ plader og 3M ™ Molecular Detection System
  • AOAC® Performance Tested SM -certifikat #022104

Beskrivelse

NYHED !!

3M Environmental Scrub Sampler Stick med 10 ml Wide Spectrum Neutralizer er en klar til brug mikrobiel prøveindsamlingsenhed, der er præ-hydreret med proprietær 3M ™ Wide Spectrum Neutralizer.

  • Kombinerer et innovativt design og højteknologiske materialer til en prøveudtagningsenhed. Det flerlagede ikke-vævede kompositmateriale er designet til opsamling, frigivelse og sugeevne og bevarer integriteten ved prøveudtagning af ru områder.
  • Sampler Stick indeholder scrub dot -teknologi til at forstyrre/bryde biofilm og forbedre prøvetagning.
  • Er hydreret med den proprietære 3M ™ Wide Spectrum Neutralizer, der tilbyder effektiv neutraliserende evne til en række forskellige desinfektionsmidler, der anvendes i fødevare- og drikkevareindustrien, herunder kvaternære ammoniumforbindelser, højsyreholdige rengøringsmidler, chlorbaseret, hydrogenperoxid og peroxyeddikesyre -baserede desinfektionsmidler.
  • Er formuleret ved hjælp af komponenter accepteret til brug i fødevareindustrien og er fri for kendte allergeniske komponenter, animalsk afledte materialer (ADM), polymerasekædereaktion (PCR) -hæmmere og komponenter afledt af genetisk modificerede organismer (GMO’er).
  • Designet til at være kompatibel med 3M ™ Petrifilm ™ plader og 3M ™ Molecular Detection System og giver mulighed for en prøveopbevaringstid på op til 96 timer ved køletemperaturer.
  • Indeholder et metaladditiv til metaldetektering*. Den ergonomiske pind passer til flere grebstyper, har et tommelfingerstop for at fremme aseptisk prøveudtagningsteknik og har en brugervenlig 1-trins vridningsmekanisme til vridning.

3M Environmental Scrub Sampler Stick med 10 ml Wide Spectrum Neutralizer er den første og eneste prøveopsamlingsenhed og neutraliseringsløsning, der får AOAC® Performance Tested MethodsSM -certifikat (#022104).

Specifikationer
Mærke
3M ™
Medietype
3M ™ Wide Spectrum Neutralizer
produkttype
Skrubprøver
Testtype
Miljø
Lydstyrke (metrisk)
10 ml
Pose
6 “x 11” 3″prøvepose 0,89 L