3M Petrifilm Lactic Acid Bacteria LAB

3M Petrifilm Lactic Acid Bacteria LAB er en del af 3M Petrifilm familien, det førende varemærke globalt, indenfor fødevare analysering.

3M Petrifilm Lactic Acid Bacteria LAB er et klar-til-brug AFNOR og AOAC valideret dyrkningsmedie til bestemmelse af mælkesyrebakterier. Indikatorfarven og gitteret på filmen giver hurtig og nøjagtig identifikation af kolonier.

  • Resultat inden for 48 timers inkubationstid.
  • Pladerne er klar til brug og ophæver behovet for ressourcekrævende medieforberedelser, særlige fortyndingsmidler og pH-prøvejusteringer.
  • Alt i én-metode til differentiering af gasproducerende kolonier uden behov for reagensglas eller yderligere processer.
  1. Vare nr. 6461  50 stk.
  2. Vare nr. 6462  500 stk.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M Petrifilm Lactic Acid Bacteria LAB er en tidsbesparende mikrobiologisk analyse, der er klar til brug og designet til at detektere det samlede antal af mælkesyrebakterier i fødevare- og miljøprøver.

Der dannes et anaerobt miljø ved hjælp af oxygenindfangende teknologi og iltbarrierefilm. Der er ikke behov for gaspakninger, kamre eller CO₂-inkubatorer.

3M Petrifilm Lactic Acid Bacteria LAB Tællepladen er et selvstændigt kulturmediesystem, som er klart til prøver og indeholder næringsstoffer, selektive stoffer, et koldtvandsopløseligt geleringsmiddel og en tetrazoliumindikator, der faciliterer kolonitælling. 3M Petrifilm LAB Pladerne indeholder iltfortærende komponenter, som skaber et anaerobt miljø til frembringelse af homofermentative og heterofermentative mælkesyrebakterier i føde- og drikkevareindustrien. Mælkesyrebakterier defineres som ikke-sporedannende, grampositive kokker og stave, som producerer mælkesyre som følge af kulhydratfermentering. Homofermentative mælkesyrebakterier producerer primært mælkesyre, mens heterofermentative mælkesyrebakterier både producerer gas og mælkesyre. På 3M Petrifilm LAB Pladen fremkommer homofermentative mælkesyrebakterier som røde kolonier uden gas; heterofermentative kolonier fremkommer som røde kolonier med en tilhørende gasboble. 3M Food Safety er certificeret i henhold til International Organization for Standardization (ISO) 9001, hvad angår design og produktion. 3M Petrifilm LAB Plader er ikke blevet evalueret med alle mulige fødevarer, fødevareprocesser, testprotokoller eller med alle mulige mikroorganismestammer.

Miljømæssige Gevinster

3M Petrifilm Plates giver dit laboratorium mulighed for at reducere jeres aftryk på miljøet.
I forhold til traditionelle agar metoder kan du tage et aktivt valg om at belaste miljøet mindre og vælge petrifilm som din foretrukne mikrobiologiske metode.
Petrifilm giver dig følgende besparelse i forhold til traditionelle agar metoder:

  • Reducerer affaldsmængden med 66%
  • Reducerer forbruget af vand med 79%
  • Reducerer energiforbruget med 76%
  • Reducerer drivhusgasudledningen med 76%

Ønskes der en konkret beregning for besparelserne for netop dit laboratorium? Brug kontaktformularen og vi vil hjælpe dig.

Læs mere om 3M Petrifilm

Se flere produkter under kategorien Mikrobiologi