Antibakterielle måtter – DYCEM

DYCEM antibakterielle måtter bruges som barriere mellem hygiejnezoner, f.eks. ved døre og porte eller til at sænke den mikrobielle belastning i og omkring produktionsområder, akutte afsnit i sundhedssektoren og andre steder, hvor hygiejne spiller en afgørende rolle.

Måtter opsamler og neutraliserer mere end 99,9% af kontamineringen.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

DYCEM antibakterielle måtter bruges som barriere mellem hygiejnezoner, som indgangsbarriere ved døre og porte eller til, at sænke den mikrobielle belastning i og omkring produktionsområder, akutte afsnit i sundhedssektoren og andre steder, hvor hygiejne spiller en afgørende rolle.

DYCEM antibakterielle måtter opsamler og neutraliserer mere end 99,9% af kontamineringen fra sko, vognhjul og hvad der ellers måtte komme i berøring med dem. Samtidig har måtterne en stor effekt på det generelle mikrobiologiske niveau i det omgivende område.

Protectamat

Protectamat er en flytbar måtte, som kan placeres i gangarealer og uden for rum, hvor man ønsker en højere grad af mikrobiologisk kontrol, fx uden for omklædningsrum, laboratorier. Protectamat findes i bredden 1,2m og længderne 2, 3 og 4m.

CleanZone

CleanZone måtten er fastmonteret ovenpå det eksisterende gulv. Med en tykkelse på kun 1,2mm, vil den ikke skabe forhøjninger eller bump, således kan man uhindret køre med vogne etc. op til 100kg. CleanZone er beregnet til hygiejnesluser, gangarealer og andre steder med let trafik af personer og små vogne.

WorkZone

WorkZone er fastmonterede måtter, med de samme egenskaber som CleanZone, dog med den fordel, at man kan køre med tungt udstyr derpå, fx palleløftere, gaffeltrucks og tungt læssede stikvogne.

CleanZone og Workzone måtterne fås i bredder á 1.2 eller 2 meter og længder á 2, 3, 4 og 6 meter, og kan tilpasses alle lokaler, da de kan skæres til.

Kontakt Fooddes for, at få yderligere information om Dycem måtterne. Husk vi kommer gerne forbi og ser på hvordan vi kan lave en løsning til netop jeres behov

CZ: https://www.dycemcc.co.uk/wp-content/uploads/2018/12/Technical-Data-Sheet-CleanZone-CZ01.pdf

WZ: https://www.dycemcc.co.uk/wp-content/uploads/2018/12/Technical-Data-Sheet-WorkZone-CZ02.pdf

FS: https://www.dycemcc.co.uk/wp-content/uploads/2018/04/Floating-Floor-TDS.pdf