AGRASTRIP ALLERGEN – GLUTEN G12

AgraStrip Gluten G12 testkit er en lateral flow enhed (LFD) designet til påvisning af gluten i råvarer, færdige fødevarer og drikkevarer, skylle vand og miljømæssige prøver.

  * performance tested by AOAC: AOAC-RI Approval 061403

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

AgraStrip Gluten G12 testkit er en lateral flow enhed (LFD) designet til påvisning af gluten i råvarer, færdige fødevarer og drikkevarer, skylle vand og miljømæssige prøver. G12 antistof repræsenterer den næste generation af gluten test, da det er rettet mod giftige peptider, der udløser auto-immune reaktioner hos mennesker, der lider af cøliaki. Det er et monoklonalt antistof, der blev hævet mod det immunotoksiske 33-mer peptid fra gliadinfraktionen i gluten. Resultater fra immunkemiske testsystemer baseret på G12-antistoffet bør anses for at være tættere på idealet om en fødevaresikkerhedstest, da de fastslår den vigtige sammenhæng mellem cøliaki og påvisning af immunotoks peptider.

  * performance tested by AOAC: AOAC-RI Approval 061403

  • Opbevaringstemperatur 15°C – 25°C
  • Materialer, der leveres i standardproduktet1 rør med 10 AgraStrip Gluten G12 LFDs, 1 flaske 35 ml klarudsugningsbuffer med dråbedæksel (flaske A), 1 flaske 35 ml klar til brug fortyndingsbuffer med dråbedæksel (flaske B), 10 udsugningsrør og hætter, 10 filtrerede dråbespidser til udsugningsrørene, 10 fortyndingsrør med hætter, 10 sterile svaberprøver med forudscorede spidser, 1 hættebær®
  • Materialer påkrævet/ikke inkluderet blender til faste prøver
  • Begrænsning af detektion5, 10, 20 ppm gluten (rå og færdige produkter), 35 ppb gluten (skyllevand), 4 μg/25 cm2 (podning test)

For mere information kontakt Fooddes A/S