Mobiwatch Tørdesinfektion

Læs mere nedenfor eller i databladene

Luftbåren tør desinfektion med er et effektivt og omkostningsbilligt alternativ til traditionel, manuel desinfektion. Metoden er miljøvenlig og aktiv overfor alle fire, sygdomsfremkaldende mikroorganismetyper: bakterier, svampe, sporer og virus.

Fritaget for efterskyl.

Beskrivelse

YDERLIGERE INTORMATION

Udfordringerne er mange og forekommer mange forskellige steder. Luftbåren rum- og overfladedesinfektion med brug af en brintoveriltebaseret formulering er en effektiv og veldokumenteret metode til at imødegå dem alle, hvor som helst og når som helst. Mikroorganismer dræbes og smittevejene blokeres.

Luftbåren desinfektion med brintoverilte er et effektivt og omkostningsbilligt alternativ til traditionel, manuel desinfektion. Metoden er miljøvenlig og aktiv overfor alle fire, sygdomsfremkaldende mikroorganismetyper: bakterier, svampe, sporer og virus. Den er ikke korroderende og maskinerne/robotterne er konsekvente, pålidelige og i stand til at nå ud i kroge og sprækker hvor menneskehænder kan have svært ved at komme til.

Alle vore maskiner/robotter bruger en formulering bestående af 7-8% brintoverilte og 0,2-0,4% peredikkesyre. Kemien er individuelt optimeret til den enkelte enhed, men resultatet er det samme: effektiv uskadeliggørelse af mikroorganismerne. Effektiviteten af stabiliserede H₂O₂ formuleringer er dokumenteret på over 200 mikroorganismer til dato.

Mobiwatch står bag to modeller: Minibio og Maxibio. De er begge nogle meget robuste maskiner og benyttes i alt fra avancerede laboratorier til flyvemaskiner, på hospitaler og i plejeboliger. De er fuldt mobile (vejer kun henholdsvis 9 og 13 kg) og kan leveres med både manuel og programmerbar timer. Minibio dækker små rum og køretøjer og op til lokaler og boliger på 150m³ – ved gunstige forhold op til 250m³. Maxibio dækker op til 250m³, men er for kraftig til helt små rum/køretøjer. Ved behov for desinfektion af meget store områder kan flere maskiner indsættes sammen.