AGRASTRIP ALLERGEN – CASHEW/PISTACIE

The pistachio plant is a small tree that produces seeds within hard shells. These seeds are widely consumed as food. Pistachio kernels are often eaten raw or roasted, but they are also frequently used in ice cream, confections, baked goods or salads.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

AgraStrip Cashew/Pistacie testkit er en lateral flow enhed (LFD) designet til påvisning af cashew og pistacie rester i råvarer, færdige fødevarer og drikkevarer, skylle vand og miljøprøver. De giver mulighed for enkel, hurtig og pålidelig kvalitativ påvisning af cashew og pistacie spor.

Opbevaringstemperatur 15°C – 25°C
Materialer, der leveres i standardproduktet 1 rør med 10 AgraStrip Cashew/Pistacie LFD’er, 1 foliepose med 10 inkubationsglas indeholdende antistoffer, 1 flaske 35 ml klar til brug ekstraktionsbuffer med dråbedæksel, 10 ekstraktionsrør og hætter, 10 filtrerede dråbespidser til ekstraktionsrørene, 10 sterile svaberprøver med spidser, 1 hættebærre®
Materialer påkrævet/ikke inkluderet blender til faste prøver
Begrænsning af detektion 2 ppm cashew/pistacie, 2 μg/25 cm2 cashew/pistacie (test af podepind)
Antal test 10

For mere information kontakt Fooddes A/S