3M Environmental Scrub Sampler Svamp med 10 ml Wide Spectrum Neutralizer inkl. handsker

NYHED!!

  1. Flerlags ikke-vævet kompositmateriale opretholder integriteten ved prøveudtagning af ru områder.
  2. Scrub dot-teknologi bryder biofilm og forbedrer prøvetagning.
  3. 3M™ Wide Spectrum Neutralizer er udviklet til effektivt at neutralisere almindelige desinfektionsmidler og er kompatible med 3M™ Petrifilm™ og 3M™ Molecular Detection System.
  4. AOAC® Performance TestetSM Certifikat #022104

Beskrivelse

NYHED!!

3M™ Environmental Scrub Sampler med 10 ml Wide Spectrum Neutralizer er klar til brug.
Beregnet til brug i føde- og drikkevareindustrien til miljømæssig mikrobiel overfladeprøveudtagning. Kombinerer et innovativt design og højteknologiske materialer.

Det flerlags ikke-vævede komposit materiale er designet til at opretholde prøvens integritet.

3M Environmental Scrub Sampler indeholder skrubbe dot-teknologi der bryder biofilm og forbedre prøvetagningen..
3M Environmental Scrub Sampler er for vædet med 3M™ Wide Spectrum Neutralizer, som effektivt neutralisere gængse desinfektionsmidler, der anvendes i føde- og drikkevareindustrien, herunder f.eks. klorbaserede sæber, hydrogenperoxid og pereddikesyre desinfektionsmidler.

3M Wide Spectrum Neutralizer er blevet udviklet ved hjælp af komponenter, der er accepteret til brug i fødevareindustrien og er fri for kendte allergifremkaldende komponenter, animalske afledte materialer (ADM), polymerasekædereaktionshæmmere (PCR) og komponenter afledt af genetisk modificerede organismer (GMO’er).

3M Wide Spectrum Neutralizer er også designet til at være kompatibel med 3M™ Petrifilm™  og 3M™ Molecular Detection System og giver mulighed for en prøveholdstid på op til 96 timer ved køletemperatur.

3M™ Environmental Scrub Sampler med 10 ml Wide Spectrum Neutralizer incl. handsker er den første og eneste prøveopsamlingsenhed og neutraliserende løsning, der tildeles AOAC® Performance Tested MethodsSM Certificate (#022104).

3M™ Environmental Scrub Sampler med 10 ml Wide Spectrum Neutralizer leveres i en 5 “x 9” 3M™ prøvepose med en kapacitet på 18 oz / 0,53 L som giver prøven en sikker, bekvem transport til laboratoriet. Prøveposen er dobbeltlamineret til for styrke, punkteringsmodstand og holdbarhed ved blanding eller transport. Trådbindere opretholder en sikker lukning, og en blå top og et stort hvidt skriveområde hjælper med at identificere posen. To polyethylenhandsker med universel pasform er inkluderet for nemheds skyld, sikkerhed og for at lette aseptisk håndtering. Prøvepose, prøveudtagningsenhed og handsker dekontamineres terminalt gennem gammabestråling.