3M Hydrasponge Buff. Peptone – Svamp til prøvetagning

  • Svampe, der er klar til brug og fugtet på forhånd for at sikre nem og praktisk prøvetagning fra miljøprøver og fødevarer.
  • Det er muligt at skrubbe den slidstærke svamp.
  • Svampeposen med skriveetiket gør det nemt at markere prøver.
  • Indeholder to sikre og praktiske dekontaminerede handsker.

Beskrivelse

YDERLIGERE INTORMATION

Disse biocidfrie cellulosesvampe er fugtet på forhånd for at sikre nem prøvetagning. De biocidfrie cellulosesvampe forstyrrer ikke mikroorganismers levedygtighed inden for 48 timers nedkøling for Salmonella og E. coli samt 72 timers nedkøling for Listeria.

Der medfølger to praktiske og sikre polyethylenhandsker med universalpasform, der letter den aseptiske håndtering. Cellulosematerialet er holdbart, absorberende og holder og frigiver effektivt prøven for at minimere dryppen. Posen på 0,53 l (18 oz) er dobbeltlamineret for at sikre styrke, resistens mod gennemhulning og holdbarhed ved blanding eller transport. Trådbånd sikrer en tæt lukning, og en blå top og et stort hvidt skriveområde hjælper med at identificere posen. Skriveområdet er ideelt til at dokumentere data, dato, indsamlingstidspunkt og andre oplysninger for at sikre præcision, effektivitet og nem identifikation.

Både prøveposen og svampen er dekontamineret via gammabestråling for at bevare organismers levedygtighed og en lang produktlevetid. Dette produkt er fremstillet i USA af materialer fra hele verden og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. HACCP-fremgangsmåden (Hazard Analysis Critical Control Point) er den mest almindeligt accepterede administrationsprotokol for fødevaresikkerhed på verdensplan.

Prøvetagningsprodukter fra 3M er en meget vigtig del af denne fremgangsmåde til identifikation af potentielle fødevarebårne farer og udpege, hvor de befinder sig. Bærbarhed, stabile tilsætningsmedier samt svaberpinde og svampe, der er nemme at håndtere, er designet til at teste for en lang række potentielle farer og give ekstremt præcise resultater. De er udviklet til at indsamle, opbevare og fastholde indhold på en sikker måde fra indsamlingsstedet til laboratoriet uden at spilde eller kompromittere prøven.

Bufferet peptonvandbouillon bruges som fortyndingsmiddel eller til ikke-selektiv berigelse af mikroorganismer som f.eks. Salmonella-arter eller E. coli fra fødevarer og miljøprøver inden selektiv berigelse og isolering.

Mikroorganismer, der muligvis findes i en fødevare, kan skades subletalt ved hjælp af fødevareforarbejdningsteknikker og kan muligvis ikke genoprettes ved hjælp af direkte selektionsteknikker. Bufferet peptonvandbouillon fremmer genoprettelsen af de mikroorganismer, der kan være skadede.

Brand
3M™
Manufacturing Segment
Environmental Monitoring, Hang, Packaging & Storage Testing
Media Type
Buffered Peptone Water Broth, Neutralizing Buffer
Overall Length (Imperial)
3 in
Overall Length (Metric)
7,6 cm
Overall Width (Imperial)
1,5 in
Overall Width (Metric)
4 cm
Testtype
Miljøprøve
Volumen (meter)
10 mL