3M Mini Flip Top Buff. Peptonvand 9ml

3M™ Mini Flip-Top rør 9ml er et lækagesikkert plastrør med et flip-låg der forsvarligt lukker, og sikrer transportering og håndtering.Klar til brug og fyldt med 9 ml Bufferet Peptonvand, hvilket gør den til et fremragende fortyndingsmiddel til fødevare-, drikkevare-, og miljøprøver, samt et omkostningseffektivt alternativ til selv at fremstille medie.

Forpakning 100 stk. pr. kasse

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

  • Detaljer
    • Hængslets låg kan åbnes med en hånd, og forbliver åbent for let at kunne tilsætte prøver.
    • Steriliseret med gammastråling og klar til brug uden yderligere blanding.
    • Fladbundet rør som står af sig selv. Stativ unødvendigt.
    • Lækagesikkert hætteglas, hjælper med at undgå lækage under fragt.
    • 2 års holdbarhed fra produktionsdato.

    3M™ Mini Flip-Top rør med 9 ml bufferet peptonvand, er et lækagesikkert plastrør med et flip-låg der forsvarligt lukker, og sikrer transportering og håndtering.

    Klar til brug og fyldt med 9 ml Bufferet Peptonvand, hvilket gør den til et fremragende fortyndingsmiddel til fødevare-, drikkevare-, og miljøprøver, samt et omkostningseffektivt alternativ til selv at fremstille medie. Opløsningen er steriliseret ved gammastråling, som giver lang holdbarhed. Det praktiske flip-top design giver en hurtig, enkel og pålidelig prøvetagning. Plastrøret åbnes med én hånd og forbliver åben for nemt at kunne tilsætte prøven, hvilket gør den ideel til prøvebehandling. Den praktiske størrelse sparer plads. Dette produkt er fremstillet i USA og er ISO 9001:2008 certificeret for kvalitetssikring. Kun beregnet til laboratoriebrug. Bufferet Peptonvand anvendes som en fortyndingsbuffer eller ikke-selektiv opformering af mikroorganismer, såsom Salmonella eller E. coli fra fødevare- og miljøprøver, inden selektiv opformering og isolering. Mikroorganismer i fødevarer kan blive alvorligt svækket af behandlingen, som fører til at de ikke er i stand til vokse i et selektivt vækstmedie. Buffreet Peptonvand genopliver disse mikroorganismer.