3M Pathogen/Molekylær Detection Instrument

3M anerkender behovet for hurtig, præcis og valideret detektion af patogener. Vi tilbyder et bredt produktsortiment med mikrobiologiske test, bl.a. E. coli-test, Listeria-test, Listeria monocytogenes-test, Salmonella-test og andre produkter til at identificere fødevarebårne patogener.

  • Brugervenlige test
  • Nemme at aflæse
  • Alsidige laboratorieløsninger
  • Flere resultater på kortere tid

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M™ Molekylær Detektions Instrumentet er beregnet til brug sammen med 3M™ Molekylær Detektions Analyser til hurtig
detektion af patogener i berigede fødevarer og fødevarebearbejdningsmiljøprøver gennem brugen af isotermisk amplifikation og morild.
Kontakt din autoriserede 3M Fødevaresikkerhedsrepræsentant for at rekvirere en aktuel liste over 3M Molekylær Detektions Analyser, der er dokumenterede til brug sammen med Molekylær Detektions Instrumentet.
3M har ikke udformet eller dokumenteret 3M Molekylær Detektions Instrumentet til brug sammen med andre producenters molekylære analyser.
Enheden er udelukkende beregnet til brug sammen med strømforsyningsmodulet, der er udformet og leveret af 3M.
3M forventer, at 3M Molekylær Detektions Instrumentet bliver anvendt af teknikere, der er blevet grundigt uddannet i brugen af 3M Molekylær Detektions Instrumentet og 3M Molekylær Detektions Analyser. 3M Molekylær Detektions Instrumentet er beregnet til brug sammen med prøver, der har gennemgået varmebehandling under analysens lysis-trin, som er udformet til at destruere organismer, der optræder i prøven.