3M Peanut Rapid Allergen Kit

  • Resultaterne kan ses 11 ±1 minut efter applicering af prøven.
  • Hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer.
  • Designet til at detektere både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Testen kan tilpasses miljøprøver med svaberpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M™ Peanut Rapid Kit er beregnet til screening for tilstedeværelsen af peanutprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), svaberprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter.

3M Peanut Rapid kit anvender en lateral flow-enhed (LFD), som er en immunkromatografisk analysemetode med antistoffer, som er specifikke for detektionen af jordnøddeproteiner. Positive resultater vises med forekomsten af tre linjer: en kontrollinje, en hooklinje og en testlinje, når jordnøddeproteinet er til stede i koncentrationer fra et lavt niveau på 1 ppm og et højere niveau på ca. 10 mg/ml jordnøddeprotein i saltvandsopløsning (0,9 % natriumklorid). Disse grænser kan variere afhængigt af den testede matrix. Prøver, der indeholder mere end 4 % jordnød, kan medføre en ugyldig test, hvilket vil resultere i en manglende hooklinje og/eller testlinje.

Specifikationer

Analysetid
11 min
Brand
3M™
Detektionsgrænse (LOD)
1 ppm
Manufacturing Segment
Environmental Monitoring, Packaging & Storage Testing, Raw Milk Reception, Klar-til-spise
Produkttype
Test
Temperatur under opbevaring
36-46°F
Temperatur under opbevaring (Celsius)
2-8°C
Test type
Allergen