3M Soy/Soja Protein Rapid Allergen Kit

  • Resultaterne kan ses 11 ±1 minut efter applicering af prøven.
  • Hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer.
  • Designet til at detektere både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Testen kan tilpasses miljøprøver med svaberpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M™ Soy Rapid Kit er beregnet til screening for tilstedeværelsen af soyprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), svaberprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter.

3M Soya Protein Rapid Kit anvender en lateral strømningsenhed (LFD), dvs. en immunokromatografisk testmetode, der anvender antistoffer, som er specifikke for påvisning af sojaproteiner. Positive resultater visualiseres ved tilstedeværelsen af tre linjer: en kontrollinje, en hooklinje og en testlinje, når sojaproteinet er til stede i koncentrationer fra et lavere niveaupå 2 ppm til et højere niveau på ca. 2 mg/mL sojaprotein i saltopløsning (0,9 % natriumchlorid). Disse grænser kan variere afhængigt af den testede matrix. Prøver, der indeholder mere end 1 % soja, kan resultere i en ugyldig test, som vil resultere i fravær af hooklinje og/eller testlinje.

Specifikationer

Analysetid
11 min
Brand
3M™
Detektionsgrænse (LOD)
2 ppm
Manufacturing Segment
Environmental Monitoring, Packaging & Storage Testing, Raw Milk Reception, Klar-til-spise
Produkttype
Test
Temperatur under opbevaring
36-46°F
Temperatur under opbevaring (Celsius)
2-8°C
Test type
Allergen