3M Petrifilm Rapid Aerobic Count RAC

3M Petrifilm Rapid til totalkim er en hurtig, nøjagtig og enkel metode. Metoden er AOAC og AFNOR valideret til bestemmelse af aerobe kim. Den giver både hurtigere resultater samt enklere aflæsning, sammenlignet med 3M Petrifilm Aerobic count, da flydende bakterier ikke længer er vanskelige at aflæse.

  1. Vare nr. 6478  50 stk.
  2. Vare nr. 6479  500 stk.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M Petrifilm Rapid Aerobic Count RAC til Totalkim sparer man flere dage på analyseresultaterne og færdigproduceret varer kan frigives tidligere.

3M Petrifilm RAC er et færdiglavet kulturmedie som indeholder næringsstoffer, en koldt vandsopløselig gel og en indikatorteknologi der gør det muligt at aflæse kolonier efter 24 timer i de fleste fødevarer.
Resultatet er en bedre proceskontrol, hurtigere afgørelser og en tryghed om at du gør alt du kan for at beskytte dine kunder og dit omdømme.

3M Food Safety er certificeret i henhold til International Organization for Standardization (ISO) 9001, hvad angår design og produktion.
3M Petrifilm Rapid Aerobic Count RAC er ikke blevet evalueret med alle mulige fødevarer, fødevareprocesser, testprotokoller eller med alle mulige
mikroorganismestammer.

Valideret op imod referencemetode NF EN ISO 4833-1
Inkubationstid: 28 timer ±2 timer ved 30 °C ±1 °C.

AOAC® Official Methods 2015.13
AOAC® Performance Tested-certifikat nr. 121403

Miljømæssige Gevinster

3M Petrifilm Plates giver dit laboratorium mulighed for at reducere jeres aftryk på miljøet.
I forhold til traditionelle agar metoder kan du tage et aktivt valg om at belaste miljøet mindre og vælge petrifilm som din foretrukne mikrobiologiske metode.
Petrifilm giver dig følgende besparelse i forhold til traditionelle agar metoder:

  • Reducerer affaldsmængden med 66%
  • Reducerer forbruget af vand med 79%
  • Reducerer energiforbruget med 76%
  • Reducerer drivhusgasudledningen med 76%

Ønskes der en konkret beregning for besparelserne for netop dit laboratorium? Brug kontaktformularen og vi vil hjælpe dig.

Læs mere om 3M Petrifilm

Se flere produkter under kategorien Mikrobiologi

Hvis yderligere data ønskes så kontakt Fooddes A/S