3M Petrifilm Listeria PEL

3M Petrifilm Listeria PEL er en del af 3M Petrifilm familien, det førende varemærke globalt, indenfor fødevareanalysering.

 • Kvantitative resultater tillader identifikation af risikopunkter i anlægget og viser fremgangen mod Listeria over tid.
 • Hurtige resultater efter 28 timer fra prøvetagning.
 • Sikkre metode: Ingen opformering.
 1. Vare nr. 6447   50 stk.
 2. Vare nr. 6448   200 stk.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

OBS!! Ved brug af dette produkt så klik på vejledningen i afsnittet “Vigtig info vedrørende Listeria environmental Petrifilm”

3M Petrifilm Listeria PEL er et omkostningseffektivt værktøj til påvisning af Listeria for miljøkontrol.

3M Petrifilm Environmental Listeria (EL) Tælleplade er et prøveklart dyrkningsmediesystem bestående af selektive stoffer, næringsstoffer, et koldvandsopløseligt geleringsmiddel samt en chromogen indikator, der muliggør kolonitælling og/eller -detektion. 3M Petrifilm EL Tælleplader er designet til at analysere miljømæssig Listeria bestående af Listeria monocytogenes (L. monocytogenes), Listeria innocua (L. innocua) og Listeria welshimeri.* Tilstedeværelsen af indikator for Listeria så som L. innocua giver evidens for, at de miljømæssige forhold er velegnede for forekomsten af L. monocytogenes.

Mange organismer i miljøet kan blive stressede af miljømæssige forhold eller desinfektionsmidler. Bufferet peptonvand anvendes som reparationsbouillon sammen med 3M Petrifilm EL Tællepladen til at genoplive stresset Listeria uden at øge deres antal.
3M Food Safety er ISO 9001-certificeret (International Organisation for Standardisering) med hensyn til design og produktion.

3M Petrifilm Listeria PEL Environmental Listeria påviser listeria i miljøprøver. Et færdiglavet kulturmedie som indeholder selektive stoffer, næringsstoffer, og en koldt vandopløselig gel med en chromogen indikator.

Designet til at analysere miljøprøver, og bidrager til at øge effektiviteten af hygiejnemonitorering i produktionsanlæg.

3M Petrifilm Listeria PEL er:

 • AOAC-RI 030601
 • Valideret til påvisning og tælling af Listeria i Miljøprøver
 • Klar til brug – Derved reduceres eller elimineres tidskrævende fremstilling af agar
 • En gennemprøvet analysemetode, der giver ensartede og pålidelige resultater
 • Kompakt og bruger mindre opbevarings- og inkubatorplads end en traditionel petriskål med agar.

Miljømæssige Gevinster

3M Petrifilm Plates giver dit laboratorium mulighed for at reducere jeres aftryk på miljøet.
I forhold til traditionelle agar metoder kan du tage et aktivt valg om at belaste miljøet mindre og vælge petrifilm som din foretrukne mikrobiologiske metode.
Petrifilm giver dig følgende besparelse i forhold til traditionelle agar metoder:

 • Reducerer affaldsmængden med 66%
 • Reducerer forbruget af vand med 79%
 • Reducerer energiforbruget med 76%
 • Reducerer drivhusgasudledningen med 76%

Ønskes der en konkret beregning for besparelserne for netop dit laboratorium? Brug kontaktformularen og vi vil hjælpe dig.

Læs mere om 3M Petrifilm

Se flere produkter under kategorien Mikrobiologi

Anbefalet Industri:

Bakery, Drikkevare og flaskevand, Kemikalier, Confectionary, Mejeri, Eggs, Frugt og grøntsager, Grain & Oilseed Milling Sector, Kød, Nutraceuticals, Nuts, Dyrefoder, Poultry, Færdigretter, Fisk og skaldyr.
Hvis yderligere data ønskes så kontakt os endelig