3M Petrifilm Rapid Yeast and Mold RYM

3M Petrifilm Rapid til Yeast and Mold RYM forenkler og giver hurtigere påvisning. En ny indikatorteknologi gør det enklere at aflæse kolonier. Disse klar-til-brug film giver resultater efter bare 48 timer.

Bevist lige så pålidelig som DRBC og DG-18 pladesprednings metoder, samt syrnet PDA og YGC agar dybdeudsæds metoder.

  1. Vare nr. 6475  50 stk.
  2. Vare nr. 6477  500 stk.

Hvis yderligere data ønskes så kontakt os endelig

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M Petrifilm Hurtig Gær og Skimmel Tælleplade (RYM) er et klart til brug dyrkningsmedie, bestående af en koldtvandsopløselig gel, som
indeholder næringsstoffer suppleret med antibiotika, samt et indikatorsystem, der muliggør tælling af gær og skimmel. 3M Petrifilm RYM Tælleplader
anvendes til optælling af gær og skimmel inden for føde- og drikkevareindustrien. 3M Food Safety er ISO 9001-certificeret (International Organisation for Standardisering) med hensyn til design og produktion.

Gær og skimmel kan vokse i et bredt udvalg på dine råvarer, produkter og i produktionsmiljøet, noget som gør det vanskeligt at kontrollere. Dertil kommer 5-dagers inkubationstid som traditionelle agarmetoder kræver. Nu kan du få et hurtigt prøvesvar efter blot 48-72 timer med 3M Petrifilm Rapid Yeast and Mold RYM.

Miljømæssige gevinster:

3M Petrifilm Plates giver dit laboratorium mulighed for at reducere jeres aftryk på miljøet.
I forhold til traditionelle agar metoder kan du tage et aktivt valg om at belaste miljøet mindre og vælge petrifilm som din foretrukne mikrobiologiske metode.
Petrifilm giver dig følgende besparelse i forhold til traditionelle agar metoder:

  • Reducerer affaldsmængden med 66%
  • Reducerer forbruget af vand med 79%
  • Reducerer energiforbruget med 76%
  • Reducerer drivhusgasudledningen med 76%

Ønskes der en konkret beregning for besparelserne for netop dit laboratorium? Brug kontaktformularen og vi vil hjælpe dig.

Læs mere om 3M Petrifilm

Se flere produkter under kategorien Mikrobiologi