3M Enviro Swab

Klar-til-brug svaberen Kommer ind i hjørner og svært tilgængelige områder for øget nøjagtighed.

Forpakning 100 stk./ks.

Beskrivelse

YDERLIGERE INTORMATION

  • Forseglingsbånd indikerer om svaberen har været anvendt.
  • Praktisk design bidrager til at øge ensartetheden af prøvetagninger fra teknikker til teknikker og fra anlæg til anlæg.
  • Forseglingen af plastrøret giver tæt lukning ved transport af prøver.
  • Selvstændig svaber i plastrør giver øget produktivitet og effektivitet.

Hver svaber er i et tæt forseglet plastrør og fugtet med en neutraliserende bouillon. Man slipper for at fugte svaberen, hvilket reducerer risikoen for krydskontaminering. Det store og spidse hoved på svaberen samler effektivt organismer på vanskeligt tilgængelige områder. Forseglingsbåndet fungerer som en god sikkerhedsindikator, der viser om svaberen har været brugt før.

Forseglede rør forhindrer at konterminering fra ét rør til et andet, hvilket gør testen ideel til brug i hele produktionen. 3M™ Enviro svabere anbefales ikke i brug ved “tørre” anlæg, hvor helt tør prøvetagning er nødvendig. Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) er det mest anerkendte kvalitetssikrings program for fødevareindustrier i hele verden. Prøvetagningsproduktet fra 3M er en meget vigtig del i analysen for at identificere potentielle fødevarebårne risici. Transportvenlige, stabile opformeringsmedier, svaber og svampe, som er enkle at håndtere, og udviklet til at teste et bredt spekter af potentielle risici og leverer meget nøjagtige resultater.

Prøvetagningsprodukterne er konstrueret for at man sikkert kan opsamle, håndtere og sikre indholdet fra prøvetagningsstedet til laboratoriet, uden at det lækker eller bliver ødelagt.