3M Hydrated-Sponge med 10 ml neutraliserende buffer og 2 sterile handsker
- Svampe, der er klar til brug og fugtet på forhånd for at sikre nem og praktisk prøvetagning fra miljøprøver og fødevarer.
- Det er muligt at skrubbe den slidstærke svamp.
- Svampeposen med skriveetiket gør det nemt at markere prøver.
Beskrivelse
YDERLIGERE INFORMATION
- Svampe, der er klar til brug og fugtet på forhånd for at sikre nem og praktisk prøvetagning fra miljøprøver og fødevarer.
- Det er muligt at skrubbe den slidstærke svamp.
- Svampeposen med skriveetiket gør det nemt at markere prøver.
3M™ Hydrated-Sponge med 10 ml neutraliserende buffer og handsker bruger forenklet emballage til at minimere håndteringen og klargøringen og reducerer affaldsmængden.
Denne biocidfrie cellulosesvamp er fugtet på forhånd med neutraliserende buffer for at sikre nem prøvetagning. Den biocidfrie cellulosesvamp forstyrrer ikke mikroorganismers levedygtighed inden for 48 timers nedkøling for Salmonella og E. coli samt 72 timers nedkøling for Listeria. Der medfølger to praktiske og sikre polyethylenhandsker med universalpasform, der letter den aseptiske håndtering. Cellulosematerialet er holdbart, absorberende og holder og frigiver effektivt prøven for at minimere dryppen. Med svampen følger også en 3M™ prøvepose på 12,7 x 22,9 cm (5 x 9″), der kan rumme 0,89 l (30 oz) til at opbevare svampen med henblik på at sørge for sikker og praktisk transport til laboratoriet. Posen er dobbeltlamineret for at sikre styrke, resistens mod gennemhulning og holdbarhed ved blanding eller transport. Trådbånd sikrer en tæt lukning, og en blå top og et stort hvidt skriveområde hjælper med at identificere posen. Skriveområdet er ideelt til at dokumentere data, dato, indsamlingstidspunkt og andre oplysninger for at sikre præcision, effektivitet og nem identifikation. Både prøveposen og svampen er dekontamineret via gammabestråling for at bevare organismers levedygtighed og en lang produktlevetid. Dette produkt er fremstillet i USA af materialer fra hele verden og er ISO 9001:2008-certificeret for kvalitetssikring. Den er kun beregnet til laboratoriebrug. HACCP-fremgangsmåden (Hazard Analysis Critical Control Point) er den mest almindeligt accepterede administrationsprotokol for fødevaresikkerhed på verdensplan. Prøvetagningsprodukter fra 3M er en meget vigtig del af denne fremgangsmåde til identifikation af potentielle fødevarebårne farer og udpege, hvor de befinder sig. Bærbarhed, stabile tilsætningsmedier samt svaberpinde og svampe, der er nemme at håndtere, er designet til at teste for en lang række potentielle farer og give ekstremt præcise resultater. De er udviklet til at indsamle, opbevare og fastholde indhold på en sikker måde fra indsamlingsstedet til laboratoriet uden at spilde eller kompromittere prøven. Brug af neutraliserende buffer anbefales ved overfladetest for at finde mikroorganismer, der kan opstå på mejeri- og fødevareudstyr, som er desinficeret med klor eller kvaternære ammoniumforbindelser. Den kan gøre den baktericide og bakteriostatiske effekt i klor og kvaternære ammoniumforbindelser inaktiv. Det er meget vigtigt at neutralisere disse kemikalier for at kunne detektere tilstedeværelsen af potentielt skadelige mikroorganismer præcist. Det anbefales at bruge neutraliserende buffer ved standardmetoder til mikrobiologisk undersøgelse af overflader for at teste mejeriprodukter og fødevarer, og det anbefales også til fordøjelse og dekontaminering af mykobakterieprøver.