3M Gluten Rapid Allergen Kit

  • Resultaterne kan ses 11 ±1 minut efter applicering af prøven.
  • Hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer.
  • Designet til at detektere både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Testen kan tilpasses miljøprøver med svaberpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver.

AOAC Valideret

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M™ Gluten Rapid Kit er beregnet til screening for tilstedeværelsen af glutenprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), svaberprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter.

3M Gluten Rapid kit anvender en lateral flow-enhed (LFD), som er en immunkromatografisk analysemetode, der bruger et polyklonalt antistof, som er specifikt for detektionen af gliadin i hvede-, rug- (sekaliner) og bygproteiner (hordeiner) og har vist sig ikke at have nogen krydsreaktion med andre cultivarer, herunder havre (aveniner). Positive resultater vises ved tilstedeværelsen af to linjer: testlinjen og kontrollinjen, når glutenprotein er til stede ved eller over 5 ppm for råvare, forarbejdede fødevare og CIP eller en skyllevand og ved over 5 μg/ml pr. 100 cm2 for overflader. Disse grænser kan variere afhængigt af matrixen. Det dynamiske område for 3M Gluten Rapid Kit har vist sig at være 2,5 ppm og >100.000 ppm. Den øvre detektionsgrænse er ikke nået, heller ikke ved test af rene toksiske korn.

Specifikationer

Analysetid
11 min
Brand
3M™
Detektionsgrænse (LOD)
5 ppm
Manufacturing Segment
Environmental Monitoring, Packaging & Storage Testing, Raw Milk Reception, Klar-til-spise
Produkttype
Test
Temperatur under opbevaring
36-46°F
Temperatur under opbevaring (Celsius)
2-8°C
Test type
Allergen