3M Almond/Mandel Protein Allergen Rapid Kit

  • Resultaterne kan ses 11 ±1 minut efter applicering af prøven.
  • Hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer.
  • Designet til at detektere både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Testen kan tilpasses miljøprøver med svaberpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M™ Mandel Protein Rapid Kit er beregnet til screening for tilstedeværelsen af mandelproteiner i clean-in-place (CIP) slutskyllevand, miljømassige podeprøver, fødevareingredienser og forarbejdede fødevarer.
3M Mandel Protein Rapid Kit anvender en Lateral strømningsenhed (LFD); en immunokromatografisk testmetode, der anvender antistoffer, som er specifikke for påvisning af mandelproteiner. Positive resultater visualiseres ved tilstedeværelsen af tre linjer: en kontrollinje, en hooklinje og en testlinje, når mandelproteinet er til stede i koncentrationer fra et lavere niveau end 2 ppm og et højere niveau pa ca. 10 mg/mL mandelprotein i saltopløsningen (0,9 % natriumchlorid). Disse grænser kan variere afhængigt af den testede matrix. Prøver, der indeholder mere end 5 % mandel, kan resultere i en ugyldig test, som vil resultere i fravær af hooklinje og/eller testlinje.

Specifikationer

Analysetid 11 min
Brand 3M™
Detektionsgrænse (LOD) 2 ppm
Manufacturing Segment Environmental Monitoring, Packaging & Storage Testing, Raw Milk Reception, Klar-til-spise
Produkttype Test
Temperatur under opbevaring 36-46°F
Temperatur under opbevaring (Celsius) 2-8°C
Test type Allergen