3M Microbial Luminescence System – steriltest

Hurtig frigivelse af kommercielt sterile produkter

3M™ Microbial Luminescence System sikrer at du med ro i maven kan frigive dine kommercielt sterile flydende produkter.

Med 3M™ MLS kan du frigøre lagerplads og reducere din lead time, uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit produkt.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M MLS er en pålidelig metode til kvalitetsfrigivelsestest af kommercielt sterile flydende produkter.

Det tilvejebringer et hurtigere tid til resultat end traditionelle pH- eller agar-tests, så du kan holde lead time nede samt frigøre lagerplads og dermed forbundne omkostninger.

3M ™ Microbial Luminescence System, benytter Adenosine Tri-Phosphate (ATP) -teknologi til at identificere om produkter er kommercielt sterile eller ej.
Efter en præinkubation på 2-3 dage skal du blot pipettere 50 µl af den præinkuberede prøve i en brønd på mikropladen. Placer mikropladen på 3M MLS II-instrumentet, og vælg den relevante analyse i softwaren.
Efter 27 minutter eller mindre har du et realtime resultat og kan frigive dit produkt.

Med traditionelle agarmetoder skal du ikke bare præinkubere prøven. Du skal også vente i 2 til 5 dage, før mikroorganismerne vokser på pladen. 3M™ Microbial Luminescence System eliminerer den anden inkubationsperiode, så det er muligt at frigive produktet 2 til 5 dage hurtigere.

Det betyder, at du kan reducere lagerpladsen og -omkostningerne, skabe hurtigere lageromsætning, forbedre likviditeten og være mere fleksibel og lydhør over for kundernes behov.

Med 3M MLS UHT Beverage Screen Kit kan man teste en lang række UHT- og ESL-produkter, f.eks. mejeriprodukter (almindelig mælk, mælk med forskellige smagsvarianter, mælkeblandinger, isblandinger), mejeriprodukterstatninger (mælk lavet på soja, ris, mandel og kokosnød), juice (appelsin, æble, fersken, vindrue, tomat), koffeinholdige drikke, smoothies (med mælk og juice), næringsprodukter til babyer/medicinsk brug (modermælkserstatning, næringsshakes), kokosnøddevand, supper og bouillon.