3M Petrifilm E.Coli Coliforme EC

3M Petrifilm E.Coli Coliforme EC er en del af 3M Petrifilm familien, det førende varemærke globalt, indenfor fødevare analysering.

3M Petrifilm E. coli/coliforme påviser både E-coli og andre coliforme bakterier på 24-48timer.

  1. Vare nr. 6404  50 stk.
  2. Vare nr. 6414  500 stk.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M Petrifilm E.Coli Coliforme EC Tælleplade er et prøveklart vækstmedium, som indeholder rødviolette galdenæringsstoffer (VRB), koldtvandsopløseligt geleringsmiddel og en indikator for glukoronidaseaktivitet, 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-D-glukoronid (BCIG) og en tetrazoliumindikator, der letter kolonioptælling. 3M Petrifilm EC Tælleplader anvendes til tælling af Escherichia coli (E. coli) og coliforme i føde- og drikkevareindustrien. 3M Fødevaresikkerhed er certificereti henhold til International Standards Organization (ISO) 9001 for design og fremstilling. 3M Petrifilm E.Coli Coliforme EC Tælleplade er ikke blevet evalueret med alle mulige levnedsmidler, levnedsmiddelprocesser, testprotokoller eller med alle mulige mikroorganismestammer.Konfirmerede E. coli Coliforme er blå kolonier med tilhørende gassbobler. Konfirmerede Coliforme er røde og blå kolonier med tilhørende luftbobler.
  • Bevist omkostningseffektivt til påvisning af E.coli/Coliforme
  • Resultater mellem 24-48 timer
  • Resultater kan aflæses på 4 sekunder med 3M Petrifilm Plate Reader.

Miljømæssige Gevinster

3M Petrifilm Plates giver dit laboratorium mulighed for at reducere jeres aftryk på miljøet.
I forhold til traditionelle agar metoder kan du tage et aktivt valg om at belaste miljøet mindre og vælge petrifilm som din foretrukne mikrobiologiske metode.
Petrifilm giver dig følgende besparelse i forhold til traditionelle agar metoder:

  • Reducerer affaldsmængden med 66%
  • Reducerer forbruget af vand med 79%
  • Reducerer energiforbruget med 76%
  • Reducerer drivhusgasudledningen med 76%

Ønskes der en konkret beregning for besparelserne for netop dit laboratorium? Brug kontaktformularen og vi vil hjælpe dig.

Læs mere om 3M Petrifilm

Se flere produkter under kategorien Mikrobiologi

Anbefalet Industri:

Bakery, Drikkevare og flaskevand, Kemikalier, Confectionary, Mejeri, Eggs, Frugt og grøntsager, Grain & Oilseed Milling Sector, Kød, Nutraceuticals, Nuts, Dyrefoder, Poultry, Færdigretter, Fisk og skaldyr.
Hvis yderligere data ønskes så kontakt os endelig