3M Clean-Trace Protein Plus svaber – Protein test

3M™ Clean-Trace™ Protein Plus Test Svaber MPRO50 til overflader er en enkel, hurtig og pålidelig metode til at påvise proteinrester på rengjorte overflader og for hurtig påvisning af kontaminering.

Beskrivelse

YDERLIGERE INTORMATION

Dette følsomme værktøj påviser så lidt som 50 µg protein på overflader.

En hurtig, enkel at læse farveforandring viser om der er målbare niveauer af protein tilstede. Det hurtige resultatet tillader korrigerende tiltag umiddelbart. 3M™ Clean-Trace™ Protein plus testsvabre for overflader PRO50/PRO100 kan integreres i ethvert styringsprogram for hygiejne, så udsatte områder effektivt kan overvåges.

Svabrene sørger også for at reducere risikoen af biologisk forurening på overflader da madrester potentielt giver næring til skadelige eller patogene bakterier. Kun beregnet til industriel brug.

Øg sikkerheden: Overvågning af effektiviteten af rengøring i kritiske områder, reducerer risikoen for en fødevare skandale. Med 3M™ Clean-Trace™ Protein plus swab til overflader PRO50/PRO100, er det enkelt at overvåge forurening på overflader, og i områder det er vanskelig at nå, i løbet af 10 minutter.

Hurtig påvisning og konfirmation tillader korrigerende tiltag umiddelbart. En visuel aflæsning af farveændring viser graden af renhed for så lidt som 50 µg protein.

Ingen instrumentering er nødvendig for at tolke prøveresultaterne. Produktet kan bruges med minimal træning, og kan let integreres med HACCP programmer til at overvåge effektiviteten af rengøringen.

Med sin brugervenlighed, pålidelige påvisning og de hurtige visuelle resultateter viser den personalet vigtigheden af rengøring.

PRO50=50 stk. i æske

PRO100=100 stk. i æske