3M Cashew Rapid Allergen Kit

  • Resultaterne kan ses 11 ±1 minut efter applicering af prøven.
  • Hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer.
  • Designet til at detektere både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Testen kan tilpasses miljøprøver med svaberpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver.

Beskrivelse

YDERLIGERE INFORMATION

3M™ Cashew Rapid Kit er beregnet til screening for tilstedeværelsen af protein fra cashewnødder i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), svaberprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter.

3M Cashew Rapid kit anvender en lateral flow-enhed (LFD), som er en immunkromatografisk analysemetode med antistoffer, som er specifikke for detektionen af cashewnøddeprotein. Positive resultater vises med forekomsten af tre linjer: en kontrollinje, en hook linje og en testlinje, når cashewnøddeproteinet er til stede i koncentrationer fra et lavt niveau på 2 ppm og et højere niveau på ca. 10 mg/ml cashewnøddeprotein i saltvandsopløsning (0,9 % natriumklorid). Disse grænser kan variere afhængigt af den testede matrix. Prøver, der indeholder mere end 10 % cashewnød, kan medføre en ugyldig test, hvilket vil resultere i en manglende hook line og/eller testlinje.

Specifikationer

Analysetid
11 min
Brand
3M™
Detektionsgrænse (LOD)
2 ppm
Manufacturing Segment
Environmental Monitoring, Packaging & Storage Testing, Raw Milk Reception, Klar-til-spise
Produkttype
Test
Temperatur under opbevaring
36-46°F
Temperatur under opbevaring (Celsius)
2-8°C
Test type
Allergen