3M Clean-Trace Protein Plus svaber – MPRO50 Protein test

3M™ Clean-Trace™ Protein Plus Test Svaber MPRO50 til overflader er en enkel, hurtig og pålidelig metode til at påvise proteinrester på rengjorte overflader og for hurtig påvisning af kontaminering.

  • Detekterer så lidt som 50 µg protein på overflader og i opløsning.
  • Tester for tilstedeværelsen af proteiner for at verificere effektiviteten af rengøringen.
  • Visuel aflæsning af en farveændring indikerer tilstedeværelsen af påviselige niveauer af protein.
  • Hurtige resultater tillader øjeblikkelig korrigerende handling.

Beskrivelse

YDERLIGERE INTORMATION

Dette følsomme værktøj registrerer så lidt som 50 µg protein på overflader.

En hurtig, nem visuel aflæsning af en farveændring indikerer tilstedeværelsen af påviselige niveauer af protein, og de hurtige resultater tillader øjeblikkelig korrigerende handling.

Clean-Trace® Surface Protein Plus testpodningen kan integreres i ethvert hygiejnestyringsprogram, hvor risikoområder effektivt kan overvåges for rengøringseffektivitet. Som en ekstra fordel kan det være med til at reducere risikoen for biologisk forurening, hvor madrester på overflader potentielt kan give næringsstoffer til at fordærve eller sygdomsfremkaldende bakterier kan trives. Denne brugervenlige enhed kræver minimal træning. Kun beregnet til industriel brug.

Med Clean-Trace® Surface Protein Plus testpodepinden er overvågning for kontaminering på overflader og i svært tilgængelige områder enkel med resultater på 10 minutter. Hurtig detektering og bekræftelse giver mulighed for øjeblikkelig korrigerende handling. En visuel aflæsning af en farveændring indikerer renhedsniveauet ved at detektere så lidt som 50 µg protein. Der kræves ingen instrumentering for at fortolke prøveresultaterne.

Dette produkt kan bruges med minimal træning og er nemt integreret i virksomhedens HACCP-programmer for at overvåge rengøringseffektiviteten. Derudover kan dens brugervenlighed, pålidelige detektion og hurtige, synlige resultater hjælpe med at lære personalet vigtigheden af rengøring.”

MPRO50=50 stk. i æske

Specifications
Brand Clean-Trace®
Application Hygiene Monitoring
Result Type Color Change
Limit of Detection 1 ng
Storage Conditions 4 – 8° C (40 – 46° F)
Case Count 1